LISELER_KAMPUS_TURU

Liseler için Kampüs Turu (Kurumsal)

İTÜ Tanıtım Ofisi olarak liseleri Ekim – Mayıs ayları arasında Ayazağa Yerleşkesi’nde ağırlıyoruz. Bu aylar içerisinde aşağıdaki formu doldurarak gezi için başvurabilirsiniz. Başvurunuz onaylandığında, size onay maili gönderilecektir.

Çevrimiçi Başvuru Formu

Ziyaret Bilgileri:

Kişisel Verilerime ilişkin bilgilendirmeyi okudum.

Açıklamalar

Program iptallerinin veya olası gecikmelerin önceden bildirilmesi gerekmektedir.

Ayazağa Kampüsümüze geldiğinizde aracınızla Merkezi Derslik Binası önüne gelmeniz ve tanıtım görevlileri gelene kadar öğrencileri araçtan indirmemeniz önemle rica olunur.

En fazla 2 araç ve 100 kişilik öğrenci grubuyla ziyaretinizi planlamalısınız.

Randevu alırken belirtmiş olduğunuz kişi ve araç sayısında artış olursa, önceden belirtmeniz gerekmektedir.

İTÜ Ayazağa Kampüsü oldukça geniş bir alanı kapsadığından, tanıtımlar araçla yapılmaktadır. Kampüse geldiğiniz aracı göndermemenizi rica olunur.

İTÜ Tanıtım Ofisi Kampüs Turu Rotası

(SDKM önünden Fen Edebiyat Fakültesi tarafından başlanacak, Türk Telekom’un arasından giriliyor, Kimya Metalurji Fakültesi tarafına gidilerek sonrasında Gölet Yurtları ve Merkezi Derslik B binası, yanında Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’ne gidiliyor. UHUZAM, Kapalı Yüzme Havuzdan sonra stadyum ve Uçak Uzay Fakültesi önünden kütüphaneye geçiliyor. Yılmaz Akdoruk Öğrenci Misafirhanesi önünden İnşaat Fakültesine geçiliyor, Mediko önünden, rektörlüğe geçiliyor sonrasında yeniden SDKM önünde tur bitiyor.)